Az árajánlatkérés módja és folyamata:

A legszerencsésebb, ha az árajánlatkérés e-mailben történik,amelyet az INFO@TAJTAVILL.HU e-mail címre küldenek az alábbi tartalommal együtt:

  • AZ OPUSZ TITÁSZ  ZRT. ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT KIVITELI TERV
  • Amennyiben  van a kivitelezés során betartandó határidő, kérjük azt is jelezni.
  • Telefonos elérhetőség,amelyen egyeztethetünk Önökkel kérdés esetén.

Gyakori kérdések:

1. Miért szükséges, hogy az elküldött terv az OPUSZ TITÁSZ ZRT. által is jóváhagyásra kerüljön már az ajánlatkérést megelőzően is?

Minden kivitelezés elsődleges feltétele, hogy a terv az OPUSZ TITÁSZ ZRT. által is jóváhagyásra kerüljön. Ennek hiányában a kivitelezés nem kezdhető el. A jóváhagyási folyamat során adódhatnak olyan változások a tervben, amelyek jelentősen módosítják a kivitelezés műszaki tartalmát és ezáltal a költségvetést is. Ebben az esetben az árajánlatunkat is módosítani kellene. Az ebből adódó kellemetlenség elkerülése érdekében tartjuk fontosnak a terv végső változatának alkalmazását, már az ajánlatkérés során.

 

 

2. A kérést követően mikor kapjuk meg az árajánlatot?

Az árajánlatkérésekre általában egy héten belül válaszolunk.

 

 

3. Nincs tervező által megtervezve a kivitelezésre váró feladat. Mi a teendőm?

Cégünk több tervezővel is együtt dolgozik. Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel segítünk Önnek a következő telefonszámon: +36 52 411 177.

 

 

4. Mely esetekben végzi a kivitelezést a Tajtavill KFT.  és mely esetekben van szükség regisztrált villanyszerelőre?

A Tajtavill Kft. a mérőóraig végzi el a szereléssel együtt járó feladatokat. (A kiviteli terven: „OPUSZ TITÁSZ tulajdonában lévő…”) A mérőórát és a megrendelő tulajdonában lévő villamossági rendszer szerelési munkálatai a regisztrált villanyszerelő végzi. (A kiviteli terven: „fogyasztó tulajdonában lévő…”) Cégünk több regisztrált villanyszerelővel is együtt dolgozik. Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel segítünk Önnek, amennyiben szükséges.

 

 

5. FONTOS! A kivitelezés megkezdésének feltétele, hogy a megrendelő EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST kössön az OPUSZ TITÁSZ ZRT-vel.

Az általunk kivitelezett villamos vagy közvilágítási hálózat az OPUSZ TITÁSZ ZRT. tulajdona lesz, az OPUSZ TITÁSZ biztosítja rajta szolgáltatásait a műszaki átadást követően.