GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0183 azonosító számú – Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro – és középvállalkozások technológiai fejlesztése – „Eszközbeszerzés a Tajtavill Kft-nél” Pályázatunkról

Ahhoz hogy a piaci elvárásoknak eleget tudjunk tenni fontos, hogy korszerű, környezettudatos, előírásoknak megfelelő eszközökkel végezzük tevékenységünket

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül „Mikro kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” tárgyú felhívást tett közzé, melyre cégünk 2009-ben sikeresen pályázott, és 2.328.751 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. A megnyert támogatást a Tajtavill Kft., a vállalkozás versenyképességét, színvonalát növelő eszközfejlesztésre használta fel.

A projekt keretében beszerzett eszközök lehetőséget teremtettek a vállalkozás tevékenységi körének bővítésére. A közterületi elektromos, és hírközlési hálózatépítés mellett tevékenységi körünket 2009 szeptemberétől kibővítettük a villamoshálózat tervezési-, illetve 2010. januártól közterületi elektromos hálózatok mentén gallyazási és nyiladéktisztítási tevékenységgel. Az informatikai eszköz állomány fejlesztése érdekében (3 db) számítógépet, monitort, szünetmentes egységet; 1 db plottert és AutoCAD szoftvert vásároltunk, amely elsődlegesen a tervezési tevékenység hatékony, gyors és jó minőségű elvégzésében nyújt segítséget.

A gallyazási nyiladéktisztítási tevékenységhez kapcsolódóan beszerzésre került: 7 db motorfűrész; 1 db ágvágó, aljnövényzet tisztító és erdészeti szárzúzógép.

A kapott támogatás felhasználásával beszerzett modern eszközök hozzájárulnak a vállalkozás működésének több területén az árbevétel növekedéséhez, a munkavállalók hosszú távú foglalkoztatásához, a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához.