Tajtavill Kft tevékenysége, üzletpolitika

Jövőképünk

A kelet-magyarországi régióban tevékenységi területünk meghatározó szereplőjévé válni, a piac kihívásainak és a megrendelők elvárásainak megfelelésével.

Tevékenységünk

A Tajtavill Kft közel két évtizede közterületi hálózatépítéssel foglalkozik. Ezen belül két fő szakterület emelhető ki, a közterületi villamos hálózatépítés és a közterületi hírközlési hálózatépítés.

Saját mérnöki irodát működtetünk, ahol munkatársaink – igény esetén- a kiviteli tervezéstől, a projektek komplex megvalósításáig mindent elvégeznek, beleértve az előkészítést, műszaki ellenőrzést, felelős műszaki vezetést és a projekt lezárást. A megvalósítás valamennyi munkafázisához képzett, feljogosításokkal rendelkező szakembereket foglalkoztatunk.

Erősségünk, hogy a megbízónak elég egyetlen céggel szerződnie, ezáltal koordinációs és egyéb adminisztrációs feladatok alól mentesülhet, alvállalkozók hibáiból történő kivitelezési csúszások nem léphetnek fel.

Stitched Panorama

Műszaki háttér

Folyamatosan korszerűsítjük eszközállományunkat, a gyorsabb és biztonságosabb munkavégzés elérése végett. Gépparkunkban a szállító járművektől a darus, emelőkosaras gépeken át a földmunkagépekig, erőgépekig minden megtalálható.

Kiegészítő tevékenységeink

Minősített kivitelezői vagyunk az E.ON Áramhálózati Zrt-nek kis- és középfeszültségű hálózatok, valamint feszültség alatti munkavégzés szerelés és irányított fúrás szakterületeken, az NKM Áramhálózati Zrt-nek kis- és középfeszültségű hálózatok szerelési és tervezési szakterületeken, valamint az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt-nek.

Integrált rendszer irányítás

A vállalkozás 2000 óta folyamatosan minőségirányítási rendszert működtet az ISO 9001:2015 szabvány szerint, melyet a TÜV Rheinland InterCert Kft. tanúsít. 2007-ben sikeresen minősítette környezetirányítási rendszerünket ISO 14001:2015 szabvány szerint, majd munkahelyi egészségvédelmi biztonsági irányítási rendszerünket az BS OHSAS 28001:2008 szabvány szerint.