Közterületi hírközlési hálózatépítés

Közületi hírközlési hálózatépítés üzletágunk a kábel és alépítmény összeköttetések telje s körű kivitelezésére szakosodott. 1990-es évek eleje óta végezzük a hírközlési berendezések, összeköttetések és rendszerek építését és üzembe helyezését.

Mit vállalunk?
– Nyomvonaltervezés és projektvezetés
– Hagyományos és optikai alépítmény-hálózat teljes körű kivitelezése
– Kábelszerelés – vörösréz-, szélessávú- és üvegszáltechnika
– Valamennyi mélyépítési munka, csövek, béléscsővek lefektetésével bezárólag
– Kábelek lefektetése, behúzása
– Megszakító létesítmények elhelyezése
– A toldás-, az összekötő – és elosztótechnika terén az összes szolgáltatás

Cégünk technikailag és szakmailag egyaránt felkészülve várja meglévő és leendő Ügyfeleinek megrendeléseit. Szakembereink, a hírközlési – kábeltévé – strukturált – optikai hálózatok tervezésben és kivitelezésében sokéves gyakorlatot szereztek. A munkafolyamatok irányítását felelős műszaki vezetők végzik. Fennállásunk óta az új technológiákat folyamatos átvesszük. Ezek alkalmazásához rendszeres szakmai továbbképzéseken gyarapítjuk ismereteinket és gyakorlati tapasztalatainkat. Rendelkezünk az optikai hálózatépítéshez, szereléshez, kötéshez, méréshez szükséges berendezésekkel, műszerekkel, ezáltal teljes körű optikai hálózatépítési szolgáltatást tudunk nyújtani partnereink részére. A korszerű infokommunikációs hálózatok kivitelezéséhez szükséges szerszámok és műszerek teljes tárházával, illetve kiváló szakembergárdával állunk megrendelőink rendelkezésére az egész ország terület

A földalatti hálózatok nyomvonalának kivitelezése előre gyártott, vagy monolit megszakító létesítményekkel megvalósított műanyagcsöves alépítmény építéssel, gépi és kézi árokásással történik. Az üzletág ezen kívül foglalkozik még kábelfektetéssel, meglévő, üzemelő földalatti és földfeletti rézalapú és optikai kábelek kiváltásával, földalatti és földfeletti előfizetői leágazás építésével, állomás bekapcsolással együtt, vezeték nélküli előfizetői állomások telepítésével, beüzemelésével.

Cégünk a növekvő mélyépítési, és hibaelhárítási igényeknek megfelelően rendelkezik a teljes körű mélyépítéshez szükséges saját tulajdonú gépparkkal, szállítóeszközökkel, illetve minden a hírközlési és – kábeltelevíziós hálózat építéshez, szereléshez és ezek fenntartási – hibaelhárítási munkáihoz szükséges kéziszerszámokkal, kisgépekkel, műszerekkel valamint munkavédelmi és biztonságtechnikai eszközökkel.

Legnagyobb megrendelőink: Magyar Telekom Nyrt., DÉLTÁV Rt., JÁSZTEL Rt., EMITEL Rt. beruházásainak keretében országszerte végeztünk hálózat építési munkákat. Napjainkban elsősorban a UPC Magyarország Kft. részére végzünk kábeltelevíziós hálózat építést az igényeknek megfelelően.

Kiemelt referenciáink >>